500 m2 dierplezier
100% Kwaliteit garantie
Groot assortiment
Top service

De winkel

 

Pets&Co Gersen in Raalte is met 500m2 de grootste dierenwinkel van Salland.

In onze winkel vindt u alles voor uw hond, kat, konijn & knaagdier, vogel en aquarium.

Wij hebben een divers assortiment met honden- en kattenvoer. Ons deskundig personeel geeft u graag advies op maat. Tevens hebben wij een ruim assortiment diepvriesvoer wat ook vaak gebruikt kan worden als probleem oplosser. Verder vindt u bij ons natuurlijk alle andere benodigdheden voor uw hond of kat.

 

Sinds juli 2016 is ons aquarium assortiment ontzettend uitgebreid. Door eigen import kunnen wij aan meerdere vissoorten komen die je niet vaak in de reguliere handel ziet.

img_6519

 

 

 

 

 

 

Showkelder

In de grote showkelder vindt u in het voorjaar en de zomer een groot assortiment aan buitenverblijven voor konijnen en kippen. In het najaar en de winter vindt u er veel winterartikelen, zoals vogelhuisjes. Daarnaast is er in de showkelder een inpandige knuffelweide, waar kinderen kunnen kennismaken met konijnen. Ook onze gehele vogelafdeling vindt u in de kelder.

konijnen  img_9151

 

 

 

 

 

 

Bezorgdienst

Koopt u een grote zak voer, veel (zware) producten of een mooi konijnen- of kippenhok en kunt u dit niet makkelijk meenemen naar huis? Geen probleem, Pets&Co Gersen bezorgt het bij u thuis.

Bezorg dienst bus