500 m2 dierplezier
100% Kwaliteit garantie
Groot assortiment
Top service

De winkel

 

Pets&Co Gersen in Raalte is met 500m2 de grootste dierenwinkel van Salland.

In onze winkel vindt u alles voor uw hond, kat, konijn & knaagdier, vogel en aquarium.

Wij hebben een divers assortiment met honden- en kattenvoer. Ons deskundig personeel geeft u graag advies op maat. Tevens hebben wij een ruim assortiment diepvriesvoer wat ook vaak gebruikt kan worden als probleem oplosser. Verder vindt u bij ons natuurlijk alle andere benodigdheden voor uw hond of kat.

Voor in de winkel bevindt zich de konijnen- en knaagdierenafdeling. Hier vindt u o.a. speelgoed, voeding, snacks en bodembedekkers voor uw konijn of knaagdier. In de showkelder hebben wij een ruim assortiment met verschillende binnen- en buitenverblijven. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ook hebben wij een ruim assortiment hengelsportproducten. Met ruim 14 meter zijn wij hierin de grootste van de omgeving. Tevens kunt u bij ons terecht voor visvergunningen van de hengelsportvereniging Raalte.

Sinds juli 2016 is ons aquariumassortiment ontzettend uitgebreid. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid gekregen om ook zeer speciale vissoorten te kunnen houden. Ook zijn wij officieel dealer van de Stendker discusvissen.

img_6519

 

 

 

 

 

 

Showkelder

In de grote showkelder vindt u in het voorjaar en de zomer een groot assortiment aan buitenverblijven voor konijnen en kippen. In het najaar en de winter vindt u er veel winterartikelen, zoals vogelhuisjes. Daarnaast is er in de showkelder een inpandige knuffelweide, waar kinderen kunnen kennismaken met konijnen. Ook onze gehele vogelafdeling vindt u in de kelder.

konijnen  img_9151

 

 

 

 

 

 

Bezorgdienst

Koopt u een grote zak voer, veel (zware) producten of een mooi konijnen- of kippenhok en kunt u dit niet makkelijk meenemen naar huis? Geen probleem, Pets&Co Gersen bezorgt het bij u thuis.

Bezorg dienst bus