500 m2 dierplezier
100% Kwaliteit garantie
Groot assortiment
Top service

Team Gersen

team2

 

 

Remie Gersen

Eigenaar van de winkel Pets en Co Gersen. Remie is begonnen op zijn 15e als hulpje in Colmschate. Bij de opening van het filiaal in Raalte is hij begonnen als bedrijfsleider. Vervolgens heeft hij in 2003 de winkel overgenomen. Hij is nu al ruim 15 jaar actief in de huisdierenbranch en heeft zodoende een schat aan kennis opgedaan.

Suzanne Schiller

Suzanne heeft 2 stages gelopen bij Pets en Co Gersen en is sinds maart 2013 werkzaam bij Pets en Co Gersen. Ze heeft haar diermanagement en opleiding tot paraveterinair/dierenartsassistent succesvol afgerond. Sinds oktober 2017 is zij nu fulltime aan het werk als bedrijfsleidster.

IMAG1960[1]Rosalie Ramp

Rosalie heeft 2 stages gelopen bij Pets en Co Gersen en is sinds september 2014 bij ons aan het werk als weekend- en vakantiekracht.

 LauraLaura Hiethaar

Laura is onze trimster, sinds januari 2014. Ze had altijd haar trimsalon al in Raalte, maar nadat ze is verhuisd naar Wijhe, wilde ze toch graag in Raalte blijven trimmen. Onze hondenwassalon leende zich hier prima voor en sindsdien trimt Laura hondjes in onze winkel. Kijk voor meer informatie bij het kopje Trimsalon.

 

Al met al een zeer enthousiast en deskundig team, dat u kan voorzien van advies op allerlei vlakken. Door cursussen te volgen en beurzen te bezoeken blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen die zich voordoen in de huisdierenbranche.

Stage lopen bij Pets en Co Gersen?

Er zijn stage mogelijkheden bij Pets en Co Gersen, stuur een mail naar remiegersen@petsenco.com of bel naar 0572-370409.