500 m2 dierplezier
100% Kwaliteit garantie
Groot assortiment
Top service

Team Gersen

Remie Gersen

Eigenaar van de winkel Pets en Co Gersen. Remie is begonnen op zijn 15e als hulpje in Colmschate. Bij de opening van het filiaal in Raalte is hij begonnen als bedrijfsleider. Vervolgens heeft hij in 2003 de winkel overgenomen. Hij is nu al ruim 15 jaar actief in de huisdierenbranch en heeft zodoende een schat aan kennis opgedaan.

Suzanne Schiller

Suzanne heeft 2 stages gelopen bij Pets en Co Gersen en is sinds maart 2013 werkzaam bij Pets en Co Gersen. Ze heeft haar diermanagement en opleiding tot paraveterinair/dierenartsassistent succesvol afgerond. Sinds oktober 2017 is zij nu fulltime aan het werk als bedrijfsleidster.

Tycho Paalman

Tycho is voornamelijk te vinden op onze aquarium-afdeling. Hij heeft veel kennis over vissen en hun leefomgeving. Sinds 2016 is hij in het weekend en in de vakanties in onze winkel te vinden.

Patrick Jannink

Patrick is net zoals Tycho vooral te vinden op de aquarium-afdeling. In het weekend onderhoud hij de aquarium-afdeling en voorziet hij u graag van kundig advies. Sinds 2018 is hij bij ons werkzaam.

Laura Hiethaar

Laura is onze trimster, sinds januari 2014. Ze had altijd haar trimsalon al in Raalte, maar nadat ze is verhuisd naar Wijhe, wilde ze toch graag in Raalte blijven trimmen. Onze hondenwassalon leende zich hier prima voor en sindsdien trimt Laura hondjes in onze winkel. Kijk voor meer informatie bij het kopje Trimsalon.