500 m2 dierplezier
100% Kwaliteit garantie
Groot assortiment
Top service

Trimsalon

Trimsalon Hondenschoon is sinds januari 2014 gevestigd in Pets & Co Gersen! Trimsalon Hondenschoon is dé plek om uw hond zich weer 100% hond te laten voelen! De 4 voeters kunnen genieten van een bad, borstel beurt, weer mooi in model geknipt (zoals de poedel, malthezers en de shihtzu), geëffileerd (zoals de Golden Retriever en de setters), geplukt (zoals de cairn terrier en de westie) of geschoren (voornamelijk voor honden die geknipt worden, maar voor een korter model) worden. Ook worden, uiteraard, de nagels, de oren en  het gebit bij elke behandeling verzorgd.

Elke hond is welkom

Of uw hond nu jong of oud, ras of rasloos, teef of reu is, iedere hond is welkom bij trimsalon Hondenschoon. Bedenk dat er voor elke hond wel iets is in trimsalon Hondenschoon; ook de kort- en gladharigen kunnen soms een goed bad gebruiken om door de rui periode heen te komen. Dit is niet alleen prettig voor de hond, ook u kunt weer genieten van een minder harig huis.

Ook staat de deur gewoon open voor angstige of agressieve (wat vaak met elkaar te maken heeft) honden. Met deze honden doen we het gewoon iets rustiger aan en hebben we wat meer geduld. En natuurlijk hebben we snoepjes in de trimsalon die de drempel vaak al een stuk lager maken.

trimsalon nieuw

 

 

 

Update: vanaf september 2015 hebben wij onze trimsalon flink uitgebreid. Er is nu een ‘natte’ ruimte, waar de hondjes in bad gaan en geföhnd worden en we hebben een nieuwe ‘droge’ ruimte, waar de hondjes verder getrimd wordt. Door deze verbouwing en door het aannemen van een tweede trimster, kunnen we beter aan de vraag voldoen en kunnen we meer hondjes een mooi, nieuw kapsel geven!

Kortom: Trimsalon Hondenschoon, de beste verzorging voor uw hond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gediplomeerd hondentrimmer

Gediplomeerd hondentrimmer

Afspraak maken?

bel 06 39 66 36 83
of mail Laura Hiethaar